profile image
by Ideabulb7
on 11/3/17
Поки це явище не стало "мейн стрімом" ( хто не знає то це щось типу популярним у всіх, або загальноприйнятим), а також натхнений розмовою з друзями почну публікувати власні думки. Подібні повідомлення як ось це сьогоднішнє, напевне не будуть виходити кожен день ( трохи погана реклама мабуть, але краще гірка правда ніж солодка брехня), бо бувають різні дні, інколи в голову лізе скільки думок, скільки ідей, що їх важко тримати в собі і вони ллються із власної свідомості з третьою космічною швидкістю, і їх не те що не запам'ятаєш, але й уловити щоб додумати до кінця важко, а інколи з словами "як я спати хочу" проживаю день впусту, відпочивший але дурний! Так собі підсумок дня правда?
Тому вибачайте вже як є (
ОК) До справи!!!! Обмежусь лише ще одним попередженням (знову антиреклама ааааааа) з мене такий собі знавець граматики української мови, і хоч я вважаю себе патріотом своєї країни, але що вже є те є!

Передмова!
Інснує така думка, що "більше хайпа" ( якщо брати асоціації з ютубом, це щось типу більша кількість підписників на каналі, або шум навколо особистості після якоїсь події) можна заробити якщо писати, розповідати, знімати про щось веселе, те що відволікає тебе від власного життя! Влоги про симпатичних дівчат, про сучасні машини, про красиве життя взагалі ... ось що ТОП!!!! Це все добре, я якщо чесно сам такий чувак часто переглядаю подібний контент, і я не спорю, мені весело, прикольно, це піднімає настрій і т.д. але хіба це все спонукає до народження власної ідеї!? "Хі-Хі, Ха-Ха, ну і класно вони живуть, собі б так" - чи які там ще думки у мене виникають, і більше нічого!!!! Далі пусто, закінчилось відео, шукаєш ще щось нове, щоб знову отримати новий заряд позитиву! І я не сперечаюсь це круто!!!
АЛЕ (завжди ці але блін!) цей блог буде спрямований трошки на інше, спрямований на тих людей, що ще і мислять... яким потрібно не лише фізичне, але і духовне задоволення власного Я! І яка захоче виховати це "Я" в інших!
Впізнав себе? Тоді їдемо далі!


Думка 1. Цілеспрямовані мрійники - щасливі люди!

От скажи ти маєш мрію, маєш справу всього життя!? Маєш? Ну що ж ти мій кумир, я заздрю тобі!
Якби це дивно і образливо не звучало, але більшість людей (і я втому числі) "сіра маса"! Ми натовп який йде по протоптаній дорозі! Робим те що кажуть, пливемо за течією, несемось за вітром і думаємо щось на подобі - "сьогодні моїй дупі добре, тепло, хай би так було завжди" - але так не буде! Сьогоднішні реалії провокують рух! Рух не по колу, а вперед! І далеко не завжди, точніше майже ніколи, система є готовою до подібного! Але хіба це погано!)? Скажіть, років ХХХХ тому хтось думав, що він, людина, яка знаходиться (умовно) у Чикаго буде бачити і чути, мене таку ж людину, перед собою як на долоні! Причому, я буду тілом (душею не впевнений) у Києві!
Чи хтось мріяв, десь УУУУ років назад, що буде така транспортна мережа як авіація! Що можна буде не те що їздити, а літати в інше місто! Подібно птахам уявляєш! Ми б для них з сучасним нашим розвитком були б інопланетянами не інакше!!!!
----------------------------------------------
Можна довго розжовувати подібні тези, але думаю суть зрозуміла і без цього!
Не бійся цілеспрямовано діяти якщо маєш мрію, аж раптом вона спрямує тебе у потрібному напрямку і як наслідок змінить хід людської історії!!!!

P.S. Дякую тому хто здогадався створити "нотатки" у смартфоні, вони мій листок, моє поле, мій всесвіт!!!! І зручно між іншим))))