profile image
by GovCyprus
on 17/3/22
ΤΔΔΠρ.: ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
Παροχή υπηρεσιών Διαδικτυακής Διόδου Ασφαλείας «Αριάδνη» στα νομικά πρόσωπα ιδιωτικού δικαίου (Εταιρείες) από τα Κέντρα Εξυπηρέτησης του Πολίτη (ΚΕΠ)

Το Τμήμα Δημόσιας Διοίκησης και Προσωπικού του Υπουργείου Οικονομικών ενημερώνει ότι από την Τρίτη 15 Μαρτίου 2022, τα νομικά πρόσωπα ιδιωτικού δικαίου (Εταιρείες) μπορούν να απευθύνονται και στα ΚΕΠ Λάρνακας και Πάφου, για σκοπούς ταυτοποίησης της εγγραφής Εταιρείας (μόνο για οργανισμούς που είναι εγγεγραμμένοι στον Έφορο Εταιρειών. Για ταυτοποίηση άλλων οργανισμών, οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να επικοινωνούν με το ariadnisupport@dits.dmrid.gov.cy) στη Διαδικτυακή Δίοδο Ασφαλείας «Αριάδνη», παράλληλα με τα υπόλοιπα ΚΕΠ (Λευκωσίας 1 – Έγκωμη, Λευκωσίας 2 – Λεωφ. Αρχ. Μακαρίου Γ’, Λεμεσού, Αμμοχώστου και Κολοσσίου) καθώς και τα Κέντρα Πολίτη (ΚΕ.ΠΟ.) του Τμήματος Ταχυδρομικών Υπηρεσιών.

Οι εταιρείες που επιθυμούν να προβούν σε ταυτοποίηση της εγγραφής εταιρείας στη Διαδικτυακή Δίοδο Ασφαλείας «Αριάδνη» παρακαλούνται όπως διευθετούν εκ των προτέρων ραντεβού, μέσω τηλεφωνικής επικοινωνίας με τα ΚΕΠ, στον ενιαίο, παγκύπριο αριθμό 22309100.