profile image
by drigiman
on 19/1/17
ΦΕΚ B 4479/2016
- Καθιέρωση διαφορετικού ωραρίου λειτουργίας της Διεύθυνσης Καθαριότητας και Ανακύκλωσης του Δήμου Σπάτων - Αρτέμιδος.
- Καθιέρωση 24ωρης λειτουργίας και λειτουργίας τις Κυριακές και εξαιρέσιμες ημέρες του ΞΕΝΩΝΑ ΦΙΛΟΞΕΝΙΑΣ ΔΗΜΟΥ ΛΕΣΒΟΥ και εξαίρεση των τεσσάρων (4) φυλάκων που απασχολούνται στον Ξενώνα στα πλαίσια της ενταγμένης πράξης με τίτλο «Λειτουργία Δομών και Υπηρεσιών της Τοπικής Αυτοδιοίκησης προς όφελος των Γυναικών και για την καταπολέμηση της βίας - Λειτουργία Ξενώνα Φιλοξενίας Δήμου Λέσβου» στο Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Βόρειου Αιγαίο 2014 - 2020» από την εφαρμογή της πενθήμερης εργασίας.
- Καθιέρωση 24ωρης λειτουργίας και λειτουργίας τις Κυριακές και αργίες της Διεύθυνσης Καθαριότητας και Ανακύκλωσης του Δήμου Λέσβου.
- Τροποποίηση του Οργανισμού Εσωτερικής Υπηρεσίας του ΝΠΔΔ Κοινωνικός Οργανισμός Δήμου Πατρέων.
- Καθιέρωση υπερωριακής εργασίας στο μόνιμο και ΙΔΑΧ διοικητικό προσωπικό του Δήμου Διρφύων-Μεσσαπιων έτους 2017 νια παροχή πρόσθετων υπηρεσιών στα ΝΠΔΔ του Δήμου, λόνω έλλειψης προσωπικού.
- Έγκριση υπερωριακής εργασίας υπαλλήλων του Οργανισμού Μεγάρου Μουσικής Θεσσαλονίκης.
- Καθιέρωση υπερωριακής εργασίας για τον πρακτικογράφο του Ν.Π.Δ.Δ. «Οργανισμός Κοινωνικής Πρόνοιας και Αλληλεγγύης Δήμου Πεντέλης».
- Διόρθωση σφάλματος στην αριθμ. 20166623/23.11.2016 απόφαση του Πρύτανη του Πανεπιστημίου Πειραιώς, που δημοσιεύθηκε στο ΦΕΚ 4015/τ.Β΄/ 15.12.2016.
http://tinyurl.com/jkk4lpa